Чернівецька районна рада
Чернівецька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у Чернівецькій області

Дата: 15.11.2023 16:05
Кількість переглядів: 45

Голова Чернівецької районної ради Микола Куцак взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у Чернівецькій області

Сьогодні, 14 листопада, Микола Куцак взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у Чернівецькій області, яке проходило у режимі відеозв’язку на базі Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича.

У засіданні взяли участь народні депутати, представники центральних органів державної виконавчої влади, керівництво міста, голови РВА, районних рад, міські, селищні, сільські голови.

Основним модератором заходу виступив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк.

Метою засідання було обговорення між усіма гілками влади та органами місцевого самоврядування нагальних проблем життєдіяльності регіону в умовах воєнного стану і шляхів їх вирішення.

Йшлося про розбудову прикордонної, транспортної та логістичної інфраструктури на українсько-румунському кордоні; розвиток реального сектору економіки в умовах правового режиму воєнного часу; про проходження осінньо-зимового періоду 2023/2024 року та захист обʼєктів критичної інфраструктури; розвиток освітньої галузі та створення безпечних умов для забезпечення освітнього процесу в області та інше.

За результатами засідання сформовано перелік завдань, які необхідно реалізувати на Буковині.

Нагадуємо, що Конгрес утворено 25 лютого 2021 року. В основі його роботи – завдання Президента України із налагодження тісної взаємодії центральних органів державної влади з органами місцевого самоврядування для напрацювання узгоджених рішень з метою підвищення якості життя людей в усіх регіонах держави.

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України вже став ефективною платформою для відкритого діалогу у пошуку рішень важливих для країни питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь