Чернівецька районна рада
Чернівецька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

«Срібний хрест» від Головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного отримав воїн із Новоселицької громади

Дата: 15.01.2024 10:34
Кількість переглядів: 47

 

В.Залужний нагородив «Срібним хрестом» захисника Івана Габу з Буковини

 

Старший лейтенант Іван Габа боронить Україну від початку повномасштабного вторгнення. Нині він нищить окупантів на Лимано-Куп'янському напрямку.

У цивільному житті захисник був держслужбовцем, працював у Новоселицькому відділенні Пенсійного фонду. Удома на нього чекають дружина та двоє синів.

Дякуємо за мужність!

Нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджуються особи офіцерського складу Збройних Сил України за особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Нагрудним знаком можуть нагороджувати повторно, при чому загальна кількість нагороджень не може перевищувати трьох разів. У разі повторного нагородження особі вручається металеве зображення ромбічного знака «Зоря», яке розміщується на стрічці нагрудного знака.

Нагрудним знаком, як правило, нагороджуються особи, які раніше нагороджувалися нагрудним знаком «Сталевий хрест» або у разі здійснення особою визначного вчинку.

У виняткових випадках нагрудним знаком можуть бути нагороджені особи сержантського або старшинського складу Збройних Сил України, що виконували обов'язки на офіцерських посадах під час ведення бойових дій, та раніше нагороджувалися нагрудним знаком «Сталевий хрест».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь