Чернівецька районна рада
Чернівецька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ятаємо…

Дата: 08.05.2024 11:52
Кількість переглядів: 46

 

 

Пам’ятаємо…

… і, як, напевне, ніхто інший у сучасній Європі, добре знаємо ціну війні. Війна – це звитяга, самовідданість та вірність Батьківщині і своєму народу. Війна – це трагедія, горе й сльози. Це руйнування рідної домівки, руйнування мрій, руйнування життя. Це статистика з її сотнями й тисячами і це особиста драма ось цієї жінки, ось тієї дівчинки, ось цього чоловіка…

8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей день ми далі відзначаємо в умовах повномасштабної війни росії проти України. Нам знову довелося взяти до рук зброю та боронити  свою свободу та рідну землю. Вислів «ніколи знову» Росія своїми злочинами  стерла й  розбомбила сотнями ракет. Подвиг наших дідів, за який український народ та Європа будуть вдячні до кінця життя – росія обезцінила та забула. 

У День пам’яті та примирення голова Чернівецької районної ради Микола Куцак, спільно з представниками крайової та міської влади, депутатами різних рівнів, духовенством, працівниками правоохоронних органів, громадськістю, покладанням квітів, вшанував пам'ять українських захисників – Героїв російсько-української війни, які віддали життя у боротьбі із рашизмом.

Україна здобуде перемогу у цій війні. Українці відновлять все те, що намагалася спотворити й знищити росія. Українці житимуть у цивілізованому світі, а не в побудованій на брехні та збоченній фантазії тайзі.

… Житимуть і пам’ятатимуть.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь