Чернівецька районна рада
Чернівецька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Чернівцях запрацювала школа масажу завдяки програмі єРобота

Дата: 04.06.2024 11:15
Кількість переглядів: 44

 

 

Михайло Кушнір має освіту та значний досвід у сфері масажу та реабілітації, засновник масажного центру MK Center Premium в місті Чернівці.

Підприємець маючи бажання не лише підтримувати високі стандарти у сфері масажу, але й розвиватися, вирішив скористатися програмою «Власна справа» урядової програми єРобота та отримав мікрогрант у 2023 році.

Бізнес-ідея полягала у розширені діючого центру, зокрема введенні апаратних методик масажу, які значно покращать якість послуг, а також на відкриття школи масажу.

«Моя мета – не тільки навчити людей нової професії, але й дати можливість працевлаштуватися, можливо, навіть у моєму центрі», - зазначає підприємець.

Михайло Кушнір готовий надавати знижку на навчання для переміщених осіб. А його школа щороку буде готувати близько 100 кваліфікованих фахівців.

Масаж – це не тільки технічні навички, але й розуміння різних технік та методів, які найкраще підходять для різних потреб клієнтів. За словами підприємця, він особливу увагу приділяє соціальній відповідальності, запроваджує постійні акції для військових, зокрема, учасники бойових дій можуть отримувати три безкоштовних масажі на місяць. «Надання безкоштовних послуг військовим, це моя вдячність та підтримка тим, хто захищає нашу країну. Це мій спосіб віддати данину поваги та підтримки нашим Героям», - каже підприємець.

На сьогодні підприємець розширив спектр послуг у своєму центрі та вже запрацювала школа.

Серед планів підприємця – розробити та впровадити нові види масажних та реабілітаційних послуг, зокрема спеціалізовані програми для спортсменів та людей, які перенесли травми, збільшити кількість випускників школи масажу, розширити співпрацю з місцевими клініками та лікарнями для надання комплексних реабілітаційних послуг, створити онлайн-платформу для навчання масажу, а також запустити франшизу власної школи масажу.

 

Прийом заявок за програмами «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя» продовжується!

Подати заявку можна через Дія.

Більше про грантові програми дізнавайтеся тут:

«Власна справа» https://is.gd/xBaklo

«Грант для ветеранів та їх подружжя» https://is.gd/jxqZ7j

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону (0372) 95 02 11. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь